StrongUp Gel за потентност - аптека, истински мнения, купуват сега, цена
Потенциалност

StrongUp Gel за потентност – аптека, истински мнения, купуват сега, цена

гел StrongUp Gel е стимулираща лубрикант да се гарантира високо качество на полов акт. Подобряване усещания са гарантирани за мъже, така и жени. Гелът е лесен за използване – просто прилагайте гела върху пениса на 2-3 минути преди секс. След това, ако се вярва на рекламата, сексуалния ви живот ще дойде съвсем друго ниво.

Приложение StrongUp Gel

Gel StrongUp Gel се използва с цел подобряване на качеството на сексуалния живот. Според производителите, е средство за защита от незабавно увеличаване на секрецията на хормони в организма:

 • серотонин;
 • окситоцин
 • на ендорфини;

 • допамин.

Предполага се, че тези хормони позволяват жена:

 • да се постигне голям оргазъм;
 • , за да получите повече удоволствие от половия акт;
 • подобряване на либидото и емоционално свързване към човек,
 • , за да се подобри настроението ви.

Въпреки, че това твърдение гел се нанася върху пениса мъже, повечето от обещаните ефекти жени. Въпреки това, човек няма да остане обиден. То е гарантирано внимание от страна на противоположния пол, простираща се на полов акт, подобряване на усещанията от секса.

Освен това, на официалния сайт гел StrongUp Gel заяви, че благодарение на него звездите на порно имат големи патки. Вероятно това е намек за възможността за увеличаване на вашия “инструмент” под действието на инструмента.

Manual StrongUp Gel

Както беше планирано от производителите на гел StrongUp Gel, неговите активни компоненти трябва да обхване цялата мъже на тялото и жени. Този инструмент трябва да бъде приложена към пениса непосредствено преди полов акт. От там гела се доставя във влагалището на жената, и тя също ще бъде изложен на StrongUp Gel.

Не се изисква системно използване на инструменти. Вие трябва да го използвате само по време на полов акт. гела в кожата на пениса, докато напълно се абсорбира продавачи StrongUp Gel не препоръчвам. Може би това е свързано с необходимост от доставка на инструментите на активни вещества в тялото на жената.

Състав StrongUp Gel

Данни за състава на Светкавица No Extra. Производителите не разкрива тайната си. От реклама можете да

видите, че съставът на първото естествено, второ качество, трети в безопасност. Въпреки това, последното твърдение е спорно. Купете инструмента, в състава на което е неизвестен, опасен по дефиниция.

Мнението на доктора StrongUp Gel

гел StrongUp Gel вероятно е нормална лубрикант за гениталиите. Е изключително позициониране -. Продавачите гел дават обещания, които не са изпълнени

За да се постигне ефект? В рекламата казва, че механизмът на действие на StrongUp Gel е да стимулира секрецията на някои хормони. Нека започнем с факта, че техните свойства и степен на влияние върху сексуалната функция са силно изкривени. Въпреки това, дори ако приемем, че хормони (ендорфин, серотонин, допамин и окситоцин) са точно като в рекламата, че е възможно да увеличат производството си в

тялото чрез прилагане на смазка към пениса?

Тук органи, които са синтезирани от тези хормони:

 • окситоцин произведени в хипоталамуса и се съхранява в хипофизната жлеза (централната нервна система);
 • допамин формира в мозъка и надбъбречните жлези;
 • серотонин се секретира основно от епифизната жлеза (кост), намиращ се в мозъка;
 • ендорфини не са един хормон но група от биологично активни съединения пептид структури, които се произвеждат в различни части на централната нервна система, предимно в хипофизната жлеза.

Както можете да видите, повечето от хормоните, отделяни в мозъка, но в никакъв случай не и вътре вагината на жената или мъже на пениса. В този случай, тъй като производството на тези вещества може да се увеличи под влиянието на гела StrongUp Gel?

Но нека за момент се предполага, че активните съставки на средствата за възбуждане (които производителят по някаква причина са забравили да се уточни) е в състояние да проникне в кожата на гениталните органи в системната циркулация и след това да достигнат до структурите на централната нервна

система, включително и на хипофизата, епифизната, хипоталамус. В този случай, първият въпрос, който възниква, – защо е толкова трудно? Ако гелът е системен, не локален ефект, да не бъде по-добре да го освободи под формата на таблетки или капсули?

Добре, да кажем, производители на StrongUp Gel току-що реши реши инструмент на разположение под формата на гел, който не му пречат да упражняват ефект върху целия организъм, постигане на желаните органи. Но в този случай, е да се произвежда хормони етикетирани ще се увеличи толкова много, че тяхната концентрация в кръвта ще се увеличи бързо в рамките на няколко минути?

Както можете да видите, механизъм на действие, изобретен от продавачите на възбуждане гел StrongUp Gel глупав и честно казано не се задържа вода. Най-вероятно сте поканени на един обикновен смазване, може би с лек затоплящ ефект, ако съдържат глицерин или охлаждащ ефект, ако има ментол. Във всеки случай, концентрацията на серотонин, допамин, ендорфини и окситоцин гел StrongUp Gel до акт не е в състояние, както и обещаните ефекти ще получите.

Къде да купя StrongUp Gel?

Можете да си купите гел StrongUp Gel на официалния сайт. За да направите поръчка, трябва да се свържете с мениджъра на продажбите. Това може да стане,

като го остави телефонния си номер за обаждане.

Попълнете формуляра за кандидатстване за закупуване на стоки. След това ще се свържете с мениджъра. Разглеждане с него определен брой опаковки, време и начин на доставка, както и информиране на домашен адрес, може да се очаква един пакет, който ще бъде изпратен на следващия ден.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...