Silane Guard – течност стъкло, цена, официален сайт, където да купуват, оригинален, мнения,

Добър ден, приятели!

50% Само днес!Поръчай днес и като получиш безплатна доставка и гаранция за удовлетвореност.

Изборът на защитно покритие за автомобил тяло -. Е въпрос на чисто лични предпочитания, финансови възможности, връзка с четириколесен приятел в Общото

Тези, които обичат да се вози на една мръсна кола или да прекарват много време на измиване на колата, тази статия не може да чете.

Тези, които се грижат за външния вид на желязо, и за кого колата. – не само средство за транспорт, но критерият за успех в живота, ще се интересуват от информацията

ppe bright coe up1 1 Silane Guard  течност стъкло, цена, официален сайт, където да купуват, оригинален, мнения, И така!

Ние ще се фокусира върху течно стъкло мнения Силан охрана, която толкова спорно, тъй като тя е интересна за личния си тест.

разочарования и надежди за изминалата Силан гвардия

аз не съм един от феновете на чистота, но за да се движи из града (но в страната също) за мръсна кола счита неприлично. В продължение на много години миех колите си, които се променят доста често, специални пяни, шампоани, гелове, обхваща различни LWA, и това се прави независимо, така и на ръцете на опитни професионалисти.

Резултатът е приличен, ако не един, а значителен недостатък: след няколко дни на Shine не затихва и праха притисна до промива тялото с пълна сила. След като изпробвах всички съществуващи професионални и народни средства за защита, се натъкнах на една интересна обява.

Внимание! Информация по темата:

ppe keybord brekft crey1 Silane Guard  течност стъкло, цена, официален сайт, където да купуват, оригинален, мнения, За реклама аз съм предубеден, вярвайки, че един добър продукт винаги ще намери своето купувач. Разберете, че законите на икономиката са сурови, но не ви скъсам с досадни листовки, които се предават на улицата или хвърлени в пощенската кутия ?! Аз също … Но не можеше собственика на колата с 20-годишен опит да преминат на новата японска технология, които се продават на изключително атрактивна цена и перспективни 8-12 месеца на Shine и защитата на организма от прах, пясък, кал.

>>>>  Nutrivix - как да го използвам? къде да го купя, аптека, цена

Истина или измислица?

Прогрес или трик на маркетинга?

реших да проверя течност Силан Уилсън стъкло Guard, което направи сърдечния ритъм в очакване на чудо.

Японската марка е известна със съвременни разработки в областта на тунинг, но собственикът на бутилка 95 мл на Започнах със скептицизъм. Въпреки това, по-малки разходи – по-малко от . … – плюс бърза доставка (какво ще правим без интернет ?!) са се увеличили настроение преди първата употреба

В качеството си на гражданин, спазващи закона и педантичен човек, аз внимателно прочетете инструкциите и подготви колата за лакове:

 • промива с шампоан тялото;
 • съответствие микропукнатини;
 • полирана повърхност;
 • отървах на петната на нефт;
 • даде колата да изсъхне.
50% Само днес!Поръчай днес и като получиш безплатна доставка и гаранция за удовлетвореност.

И накрая момента на теста! Течността се прилага лесно една част от тялото с гъба, която е включена в комплекта. След това всички останали. След половин час Изсушеният разтвор се втрива със специална кърпа. За моя изненада е, че полският лесно разпръснати по повърхността, без да се налага да прекарват много усилия. След още един час можете да приложите и рубли втори слой. Бутилката е на малко повече. Какво ще се случи?

Шест месеца по-късно, или резюме на щастлив шофьор.

Шестте месеца, които прекарах след прилагането на стъклото, напълно забравяйки за такива неща като шампоани, пяна, автомивка … на Shine наистина трае при всякакви климатични условия. дъждовни капки се стичат по полимерен филм, оставяйки мръсни петна. В чакъл и пясък, които попадат върху врати, калници, обувка, скача, без да причинява най-малката щета. Едно време аз трябваше да работим усилено с четка, избърсване на капеше боя (аз започнах ремонт вкъщи): полски абсолютно не се изтрива, запазвайки блясъка, искри под слънцето с всички цветове на дъгата. Присъединете се към положителните отзиви за течен стъкло Силан Guard.

>>>>  Peruvian Maca - къде да го купя и как е цената?

Какво ви хареса най-много?

 • достъпна цена.
 • Подходящ обем от флакона.
 • Водоотблъскваща ефект.
 • Икономичен скорост.
 • трайността на покритието.

Разбира се, има и някои недостатъци: колата трябва да бъде добре подготвен, преди прилагане на лакове, покритието шест месеца по-късно, като се започне да избледнява, въпреки че производителят посочва срок от 12 месеца от защита. Преувеличено? Вероятно. Но шест месеца никога не съм се върнаха към автомивката, измити колата си, да губите време и пари, за да се грижи!

Прилагане на еднокомпонентна течност Силан стъкло охрана на базата на силиций, не само предпазва организма от малки драскотини, неблагоприятни климатични условия, механични повреди, но също така дава на превозното средство добре поддържан външен вид за дълго време.

Така че, ако някой има съмнения – да вземе, няма да съжалявате! Разбира се, оставете линк към официалния сайт, къде да си купя инструмент.

50% Само днес!Поръчай днес и като получиш безплатна доставка и гаранция за удовлетвореност.

Благодарение на този блог за възможността да споделят своите резултати с помощта на течен Силан стъкло Guard.

Станиела Яркова
About Станиела Яркова 161 Публикации
Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбасиФизически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.