Красота

Realquit – цена, мнения, къде да се купуват, коментари,

Realquit е уникално решение за тези, които търсят оригинални методи за да се отърве от зависимостта от никотина. За да се говори за терапевтичен масаж на активните точки, тъй като иновациите, не е необходимо, но въздействието система под търговското наименование “Teremok може да се позиционира като иновативен за вътрешния пазар за тези стоки.

Biomagnify здраве

Realquit е специален biomagnify че се поставят в определени точки на ухото. В действителност, тя е чисто ефекта акупунктура на човек в зависимост от цигарите. Realquit biomagnify срещу тютюнопушенето, според мнения , оказват значително влияние на лице. На официалния сайт (WWW Realquit орг) счита, всички нюанси по отношение на формата на въздействието върху пациенти с подобен тип зависимост.

Уникалната техника Realquit

Realquit, според инструкциите за употреба, на базата на уникален начин – auriculoterapia. Това е един от многото клонове на медицината алтернатива природата.

По това време учен невролог от Франция Пол nogie генерира уникален медицински концепция. Според него, ушната мида е олицетворение на плода по време на развитието на плода на матката. Въз основа на това, всяка точка е един вид проекция на орган или цели органи и системи.

Въздействието на тези чувствителни точки може да бъде напълно различен. Арсенал на стимулиращи средства, впечатляващ -. Специфична употреба влияние, акупресура, акупунктура, излагане на високи температури, стимулация с електрически ток, поставяне на указателни ефект върху магнитното поле

Почти всеки вид експозиция изисква значителни разходи. Необходимо е време за сесията, е важно да се намери компетентен експерт, който да знае всички трудности на ефекта на акупунктура. Цената на тези сесии също може да бъде много здрава. Има Realquit от тютюнопушенето, според мнения , помага толкова ефективно, колкото ако засегнат човек в офиса на акупунктура

Вижте също: Ziban – характеристика на продукта, предимства и недостатъци..
Параметри biomagnetic Realquit

Biomagnetic устройство в системата Realquit извършва умерено налягане с определена точка на повърхността на външното ухо. Този ефект е еквивалентен на техниката на лечение акупунктура. В идеалния случай, трябва да има специална активиране на областите кора на мозъка, които определят степента на пристрастяване към никотин и удоволствие от процеса на пушачи редовни тютюневи изделия.

В WWW орг Realquit е ръчен в EUROPEN където можете да видите технологията напреднали. На въздействието на хора от двата магнита. Те са покрити със специален златен обков. Това е да се гарантира, че свойствата на магнитите са подсилени, за сметка на правилното проводимост.

Има и друг протест – златото не дразни кожната тъкан, а не да го рисувам не предизвиква алергии и други неприятни симптоми, които биха могли да възникнат. Всички възможни нюанси са били взети под производители сметка Realquit ревюта, лекари, инструкция , и обратна информация от хора, които са използвали магнитите потвърждават качеството и безопасността на този терапевтичен продукт.

видове разнообразие Realquit

Цената на магнити от непушачи Realquit варира в зависимост от видовете.

Има няколко възможности biomagnetic:

 • Classic покритие.
 • Осъществяване бяло злато.
 • Два вида покрития (произведени под етикета Smokeclips).

Първият вариант е намерена в различни пространствени вариации. Вторият тип магнити биологични въздействия са представени в един размер. Вече няма разлика между тези видове магнити Realquit мнения потвърждават това.

Метод на приложение Realquit

Realquit, тъй като инструкциите на приложение в EUROPEN, по-добре е да се носят 2 – 5 часа на ден. Магнитите се използват за 1 – 2 часа сутрин и вечер. Магнити с различни размери. Елементът, който повече да бъде поставен на гърба на ухото и по-малката от другата страна.

Лефти трябва да поставите магнит от дясната ушна мида, дясна ръка от дясната страна. Точката, в която е монтирана на елемента, при условие, илюстрацията в инструкциите. Възможно е да има ситуация, когато PI поставяне магнити в точката на лицето започва да се опита необяснима дискомфорт или дори болка.

може да са били засегнати твърде чувствителен въпрос. В този случай, магнитът може да се компенсира леко настрани, но не надвишавате определени места акупунктура

Вижте също:. Спрей против тютюнопушенето Изтикаме характеристиките и описанието на лекарството

магнити Realquit анти-пушачи, както се потвърждава от мнения, най-подходящите първите 5 – 8 дни, когато патологична необходимо да пушат една цигара след друг достига своя връх. С течение на времето, желанието да се получи нова партида от никотин ще отслабне. Максималният срок на ползване до 4 седмици. След това издърпайте намалее и след това да изчезнат напълно.

Възможни противопоказания Realquit

Има редица специфични противопоказания за терапевтичното използване на набор от Realquit:

 1. Бременност;
 2. кърмене;
 3. Наличието на пейсмейкър или имплантирани помпи за непрекъсната доставка на инсулин.
 4. OL>

  Отзиви за терапевтична система

  Vitali, 41 години: , за да тествате на магнитите Realquit бях посъветван от брат ми, който е и заклет пушач е като мен. Той преодоля зависимостта си, така че е бил вдъхновен от примера му. След 3 дни се чувстват по-забележим ефект. След 8 дни напълно изоставени цигари. Той е бил повече от 4 месеца. Докато държите нататък. Вече на магнитите не са в остра желание да пуши стана Святослав, на 39 години. Аз се опитах много пъти, за да се спре, а не да се достигне за една цигара, но нищо не работи. Опитах се най-екзотичните варианти на народната медицина, експериментира с електронната цигара и кръпки, но ми помогна точно Realquit. Отначало не вярвах, че всички магнити ще бъдат в състояние да контролира ума ми. Оказа се, че тя наистина работи. Вече половин година, тъй като не пуша. Много доволен.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...