Новини

PostureFixerPro – цена, мнения, къде да се купуват, оригинала, защо трябва да го купуват

Той се основава на използването на статични магнитни полета, на благоприятен терапевтичен ефект от които се основават на усилването на метаболизма и имунни процеси в тъканите на тялото.

Известно е, че магнитотерапия се използва успешно в такива области на медицината като ортопедията и козметика.

Съдържанието

Ползите от PostureFixerPro

Основното предимство на магнитен коректор може да се дължи на факта, че неговото действие върху организма е абсолютно безопасен, за разлика от други лечения, които имат няколко странични ефекти.

Той ефективно се справят с болки в гърба е да коригира стъпалата, борейки се с мускулната умора.

Поза коректор работи за правилна стойка, тъй като по време на носенето поддържа гръбначния стълб. Общи характеристики на жените, така и мъжки фигури, което го прави универсален.

Дизайн PostureFixerPro

Благодарение на внимателно разработен дизайн магнитна стойка коректор, това не пречи на движението, което позволява да се чувства свободен. Структурно, корсета се състои от следните елементи:

 • широка лента, което позволява да се адаптира към необходимия размер;
 • магнити вградени в широка лента хоризонтално и вертикално (6 + 6), че работата по подобряване на терапевтичните свойства на коректор.

Функции и задачи PostureFixerPro

магнити вградени в корсет, намаляване на подуване и увеличаване на кръвообращението.

работа за намаляване на болка, за коригиране на проблеми с нервната и сърдечно-съдовата система, намаляване на мускулна умора.

Основните функции и цели на магнитна коректор включват:

 • корекция на стойката;
 • подобрена циркулация в мускулната система;
 • благоприятен ефект върху циркулацията на лимфен;
 • елиминиране или значително намаляване на симптомите на болка;
 • и укрепване на слаби мускулни групи;
 • подобряване на състоянието на мускулна корсет;
 • освобождаването на гръбнака на гръдния кош;
 • корекция на Обща физиология на гръбначния стълб.

Важно е да се помни, че, с всичките му полезни ефекти, има някои противопоказания.

Употребата му е забранена по време на бременност, наличие на пейсмейкър, свръхчувствителни към магнитно действие, както и при ниско налягане.

За да се избегнат отрицателните действия, големината на магнитната коректор положение трябва да съответства на действителните размери лекувани.

Преглед на най-популярните производители

Има няколко водещи фирми за производство на такива коригиращи корсети. Всеки един от тях има определени предимства и недостатъци. Помислете за някои от тях.

PostureFixerPro (EMSON)

Тази зона се характеризира с висока ефективност и достъпна цена.

Това е практически невидима при носене, и помага да се движат с плосък гръб. Елиминира се наведе, и е полезно за болки в ставите, но сред своите недостатъци са, че не е твърде удобна за носене.

ремъци колан може рубли чувствителна кожа.

Хора, които са използвали PostureFixerPro, посочиха, че такова нещо е необходимо за тези, които водят предимно заседнал начин на живот, например, работа в офис зад компютъра, или годините на проучване, когато верни другари – стол и бюро .

Често, когато такава игра се завръща във формата на въпросителен знак, който причинява бързо умора и последвалата болка и дискомфорт.

Какво е важно за любителите на красиви парчета, в този ред на нещата достатъчно не естетичен издут корем. Когато се опитате да се наведа коректор веднага се връща обратно в хоризонтално положение.

След този терапевтичен курс вече не “Мразя да хленча назад” и да се спре заяждането болки в долната част на гърба. От това следва, че един добър корсет отразява на позата и външния вид като цяло.

Едно от предимствата е, че гумирана лента корсет закрепва с велкро, което го прави лесно и бързо да се облича и да се коригира необходимо size.First чорапа на тази зона е придружен от необичайни усещания, като раменете, врата и главата се дърпат обратно.

Недостатъците на Поза Подкрепа компания EMSON средство е, че коланът ремъци втрива чувствителната кожа, например, в подмишниците, което води до дискомфорт или болка. Ето защо, рокля трябва да бъде на върха на ризата, а ако зимата е проблем е, че лятото не позволява да се използват.

Производители съобщават, че продуктът може да бъде подложен на измиване на ръцете. При използване на мек сапун разтвор и след това сушене в добре вентилирано помещение.

За магнитите зашити в нея, не губи своите лечебни свойства, е необходимо, за да го държи далеч от магнитни носители, като дискети, флаш устройства и др Състав:

 • магнити;
 • висококачествена пластмаса;
 • памук.

Магнитна стойка (Bradex)

същия колан предлага израелски Чай компания, основана през 2000 година.

Поради факта, че фирмата е на пазара в продължение на около 10 години, тя успява добре на претенцията си.

Основните предимства на фирмата са продукти с високо качество и на достъпни цени.

Всеки продукт се изпитва и след това изпратени за продажба, който предотвратява брак пазара.

Състав на модела:

 • магнити;
 • висококачествена пластмаса;
 • синтетични.

Продуктът от Bradex различен от брат му, който действа по-внимателно. Това не е като трие, като аналог на Амана, но нейната ефективност е малко по-ниско. Той не притежава поза, но е добре в гръбначния стълб. Може да се носи през целия ден.

В противен случай, магнитни позата фирми Bradex и Emson са едни и същи. И двата корсети имат велкро за по-точно регулиране на размера.

Cypress (Bradex)

корсет Cypress разполага с 12 магнити, които са разположени по протежение на гръбначния стълб и долната част на гърба.

Това ви позволява да създадете уникален магнитно поле, което допринася не само за изправяне на гръбначния стълб, но и цялостна благотворен ефект върху тялото.

Поради велкро, лентата е здраво към тялото, а не ограничаване на движение.

За първи път чорап причинява известен дискомфорт, може дори да изглежда, че се маха и здравето се подобрява значително. Но след известно време, получи очаквания ефект, идва осъзнаването, че страда не беше напразно.

Това е много важно да изберете правилния размер. Най-добрата помощ в тази консултация с лекар. Освен това, децата, чиито размери се променят достатъчно бързо с течение на времето, може да се наложи нов Cypress. Цената на Cypress е на достъпна цена и е около 200-270 ….

Състав на модела:

 • магнити;
 • висококачествена пластмаса;
 • памук.

Трябва да се отбележи, както и такива популярни производители на корсети за коригиране на стойка, като Тонус ELAST и Trivers, Jesann и Orlet. Използването на такива продукти има добра производителност.

Прав назад създава по-уверени и чист външен вид, вътрешните органи започват да функционират по-добре, много по-намалена болка в гръбначния стълб.

Правила за ползване на PostureFixerPro

Основното правило на носенето на такива изделия, както е отбелязано по-горе, е избора на подходящия размер.

Поръчка поза коректор не боли, че е необходимо да се възползвам от тази точка на сериозно. Ако вземете размер по-малък, отколкото се изисква, може да бъде последвана от още по-голяма болка, отколкото бях преди, и вместо теб подобряване може да предизвика само до влошаване на състоянието. Да не говорим за факта, че когато лентата е трудно да прокара тялото ми, тя ще се влоши кръвообращението.

В случай, ако размерът е повече от необходимо, ползите, очаквани от носими продукти ще не. Corrector просто няма да изпълняват функциите си.

Противопоказания PostureFixerPro

Не се препоръчва да се използва магнитна стойка коректор в следните случаи:

 • особености магнитни ефекти върху тялото.
 • Хората, които използват пейсмейкър, използването на такива корсети е забранено, защото магнитното поле на коректор може да има неблагоприятен ефект върху функцията на пейсмейкър.
 • Жените, които пребивават в състояние на бременност, употребата на такива продукти не се препоръчва във връзка с физиологичните особености на състоянието на женския организъм през този период.
 • Също така не се препоръчва в присъствието на дерматологични проблеми, тъй като коректор може да причини дразнене на засегнатата област на кожата.

мнения за собственика

Maria Kalashnik

Плюсове:. Висока производителност, спиране на болката в гърба, достъпна цена

Против:. Първи път чорап коректор осигурява редица неудобства

“Тъй като аз работя в офиса, водят предимно заседнал начин на живот. След няколко години на тази работа са започнали проблемите с гърба, в допълнение към обичайната сколиоза, възпалена миозит. Винаги с дебелина под плешката и на гръбначния стълб. Това не е странна, крива обратно започва да прави себе си чувствах. Договорена, че това е нещо, което да направя, реших да си купя за отслабване колан. Отначало не можех да го накарам да се носят, това е диво неудобно. После започна да закачам на децата, каза какво да си купя е купил, и как се стигна до действия, а след това се отказах. след това той взе волята си в юмрук и започна да го нося редовно. за моя изненада, ефектът е доста бърз, който дава . стимул да го носите на Сега аз никога няма да разбереш като имах възможността да седи толкова изкривена, задната вече не е проблем, дори и миозит, който каза, че няма да работи. – не се притеснявайте за това “

Недостатъци:. Триене на кожата

“Проучване на четвърти курс на Института по половин ден прекарвам заседанието на бюрото. До вечерта обратно само болеше с болка. Това е всичко на времето в което може да издържи, но когато лекарят ми каза, въз основа на това не се носят обувки с токчета, аз трябваше да се отърве от този недостатък. Първият път беше корсет от горната част на тялото, но дъвка имаше много проблеми, след три дни, настъргания кожата измисли. Сложете . на коректор върху тениски проблемът се решава, аз го нося на втория месец – без дразнене на кожата не виждам ефектът стана явна едва наскоро, но при закупуване веднага предупреди, че това ще отнеме известно време преди това. коректор ще работи “.

Иван Рибовалов

За: изравняват сколиоза, намалява гръбначния болка

.

минуси. Първи път е малко раздразнени от присъствието му

“За определен период от моя сколиоза Не си направих труда, то е защото половината от населението там, и нищо да живее с него. Но някак си случайно видях в огледалото, че аз имам ще се появи гърбица. Разберете, че ако нещо не взема, аз ще ходя като Квазимодо. посъветва с лекар, той ме посъветва да си купи Cypress.

го е купил, започнала да носи. Отначало много раздразнен от присъствието му върху тялото. Невероятно недоволство от факта, че те не могат да седят, колкото искате, и стоя мирно постоянно. Но след един месец на борба със себе си, а аз почти не го забележите, за себе си! Освен това още един месец изтече, и аз забелязах, че гърбицата няма! Необикновено благодарен на лекар този момент ме посъветва, че нещо полезно “.

Като цяло, коригиращи магнитен колан има положителен ефект върху гърба си и тялото като цяло. Ако подходим да го използвате разумно, резултатът ще надмине всички очаквания. трябва да се вземат предвид всички противопоказания. Полезна консултация с лекар. Въпреки това е възможно да се отървете от досадните болки в гърба, правилната поза, както и да се чувстват пълноценни. Нашето здраве е в нашите ръце.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...