Красота

MuscleG – прах за мускули, цена, къде да се купуват, мнения

Биоактивни добавка MuscleG – витамин-минерален комплекс за спорт и мускулна изграждане на ново поколение. Сега преумора и недостатъците няма да пречи на напредъка си!

New Саша, можете да постигнете фундаментално различен резултат. Концентрираният прах е напълно базата на естествени съставки и подобрява имунната система.

 
Какво е MuscleG

Витамин комплекс, създаден специално за мъже и жени, които искат да се създаде красиво тяло. Наред с подобряването на облекчение, ще се почувствате допълнителна енергия. Добавката MuscleG има следните характеристики:

 • набор от мускулна маса;
 • увеличи издръжливостта;
 • появата на енергия;
 • бързото възстановяване.

Предимствата на биоактивни добавки MuscleG

В supplementstores и магазини sportpit са много хранителни добавки за подобряване на растежа на мускулите и оформяне на тялото. Не всички от тях се даде реален резултат, а някои дори може да доведе до влошаване на здравето. Предимствата в MuscleG са:

 • отсъствието на глутен и мляко в състав;
 • ниско съдържание на въглехидрати;
 • укрепване на сърдечно-съдовата система;
 • без пристрастяване.

Използване изотоничен продукт, можете не само да подобри издръжливостта по време на тренировка, но също така да може да се намали времето за възстановяване. Развитието е резултат от години на изследвания на учени от Европа и Съединените щати. Чрез изучаването на нуждите на спортистите, успя да създаде ефективна добавка.

Комплекс MuscleG за спорт и увеличаване на мускулната маса

Формулата не съдържа багрила, парабени, овкусители и хранителни добавки. За да не се изложи на стомашно-чревния тракт и стреса на черния дроб, създателите на витамини и минерали комплекс създадоха добавка на естествена основа. В MuscleG само съставки с естествен произход:

 • корените на репей;
 • Sagan даде;
 • лиственица;
 • стриди концентрат;
 • Royal пчелен желе.

Използване izotonica от естествен произход, е възможно да се подобри баланса на клетъчна вода и нормализира кръвообращението. Сок корени от репей предпазва сърцето от прекомерни натоварвания. Амарант семена помагат разграждат мазнините и увеличаване на енергийния потенциал.

 

С стрида концентрат, можете да се предпазите от крампи, спазми и да осигури бързо възстановяване на увредените тъкани. Royal желе подобрява имунната система, Sagan даде vitaminiziruet вътрешните органи.

Как да се прилага комплексен MuscleG

Саша MuscleG отворен и се изсипва съдържанието на чиста вода в количество от 300 мл се смесват до разтваряне. Половината от съдържанието пият половин час преди тренировка на малки глътки.

Втората част на напитка разтвор по време на тренировка или след края на класове. Ако вашият товар е висок, допълнително се пие една доза след тренировка. Разтворът може да се съхранява не повече от един ден в хладилника, в противен случай стойността на енергията и витамин ще намалее.

Сертификати за качество на добавката MuscleG

Родната Комплексът е преминал през много изследвания, които потвърдиха високата си ефективност и безопасност. Над 1000 доброволци са били в състояние да се подобри тонуса на съдовете, повишаване на тонуса и да направи по-изваяни силует. Сертифицирани MuscleG предложения за подобряване на качеството на живот и бързо възстановяване.

 

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...