Новини

MagnuFuel – цена, мнения, къде да се купуват, оригинала, защо трябва да го купуват

В автомобилната технология редовно има новости, които правят живота по-лесен за автомобилистите. Не да си купи безполезен продукт, а не стане жертва на рекламата, трябва внимателно да проучи предложенията на производителите. Нашата статия съдържа информация за новата технология MagnuFuel, което намалява разхода на гориво в колата.

Обща информация MagnuFuel

Във връзка с повишаването на цените на бензина, всеки шофьор иска да използва по-малко гориво при висока мощност на двигателя. Производител на економайзер MagnuFuel твърди, че това е реално в момента.

Компанията твърди, че тази технология позволява да се намали разхода на гориво с 20%. Се съобщава, че устройството е създадена от автомобилната компания General Motors. Въпреки това, производителят на автомобили не се инсталира тази технология на колите си. Изобретението ще позволи на производителя на автомобили, за да се повиши престижа и увеличаване на продажбите на. В тази връзка, на автомобилистите се чудех MagnuFuel развод или истината? Обратната връзка, дадена в тази статия ще ви помогне да се отговори.

Характеристики на устройството MagnuFuel

Според производителя, устройството олицетворява мечтата на шофьорите, които вече няма да се ограничи тяхното пътуване и да се запишете на гориво. Ентусиазмът на автомобилистите охлажда първоначална инвестиция, тъй като цената на устройството е 3600 …. Шофьорите, които постоянно се сблъскват с истерия, съмнение: икономичен MagnuFuel гориво – развод или не? Въпреки това, много потребители се подходи към този въпрос от рационална гледна точка. еднократна инвестиция ще продължи да придобие големи обезщетения, тъй като на бензин ще отидат 20% по-малко от обичайното.

Производителят обещава, че MagnuFuel също предпазва двигателя от вредни въздействия на некачествено гориво. Като се има предвид качеството на горивата в някои бензиностанции, примамлива перспектива доволен много автомобилни ентусиасти. В допълнение, устройството позволява да се увеличи ресурсите на всички машини и намаляване на честотата на ремонт на колата.

Принципът на действие MagnuFuel

MagnuFuel състои от двойка неодимови магнити, които образуват силно магнитно поле. Ефект зацепва връзките на въглеводородни съединения, така че горивото изгаря бързо. Тъй като магнитното поле допринася за факта, че молекулите се отблъскват взаимно, горивото изгаря без остатък. Общият брой на инсталираните магнити се изчислява от марката и модела на колата. Колкото по-мощен машината, толкова повече ще трябва магнити. Това твърдение е под въпрос, като че ли да се облича с малък автомобил 20 магнити, тя не трябва да горят гориво. Струва си да се купи нов ли е? Дали MagnuFuel развод или истина? Прегледите на действителните потребители са подложени на скептицизъм на ефективността на това устройство

Може да се интересуват от:. VARTA D59: спецификации, характеристики на използване, предимства и недостатъци, мнения

Как да инсталирате MagnuFuel?

За да използвате функционалността на устройството, можете да използвате аксесоар за една тръба на подаване на гориво. Крепежни елементи са снабдени с MagnuFuel. Производителят твърди, че устройството има незабавен ефект. За да научите MagnuFuel -. Развод или обаче, мнението на специалисти и действителните потребители могат да бъдат изследвани в нашата статия

Производителят твърди, че MagnuFuel изключително лесна за инсталиране в колата. Въпреки това, потребителски мнения докладват проблеми, които са възникнали в резултат на инсталиране на устройството. Шофьорите са отбелязали, че тестовите артикули не са довели до значителни резултати. Ето защо много хора възниква въпросът, икономичен MagnuFuel гориво – развод или не? Изчисляване пробег, нито един потребител не забелязал намаляване на разхода на гориво.

Същността на технология MagnuFuel

Здравият разум подсказва, че магнитното устройство не може да се раздели на части и молекулите на веществата. За тази цел, адронов ускорител или ядрен реактор. Всяко гориво е вещество, което слабо провежда електричество, така че за дестилация на молекули изисква огромно магнит.

За да се прекъсне молекулярни вериги ще изисква мощна електроцентрала. Логично е, че малки магнити не могат физически да повлияят молекулите на горивото, и на магнитното поле не може да упражнява влияние на примесите, които са част от всяко гориво. Отзиви от реални потребители съобщават, че прилагането на MagnuFuel не намалява разхода на гориво. Производителят твърди, че устройството е по-голямото търсене в Америка и Европа. Освен това, устройството осигурява увеличаване на мощността на двигателя, се увеличава износоустойчивост и намалява количеството на вредните емисии в атмосферата.

MagnuFuel – Не е вярно, или: потребителските отзиви

За да се образуват обективно мнение за това изобретение, трябва да се разгледа опита на собствениците на това устройство. Що се отнася до прегледите на действителните потребители, е възможно да се даде отговор на въпроса: FreeFuel, развод или истината? Някои твърдят, че разкъсването на молекулярните връзки невъзможни при излагане на нормален магнит. Други мнения съобщават, че устройството може да работи ефективно, когато се използва правилно

Може да се интересуват от:. Как да карам CVT: понятие, функции за управление, скорост и препоръки

Много от коментарите се отбележи, че MagnuFuel за икономия на гориво е измама, защото шофьорите не са получили обещаната ефект. Има спекулации, че недоволните шофьори купуват китайски фалшификат, който използва конвенционален магнит. В оригиналното устройство инсталирано неодимови магнити. Мнозина твърдят, че устройството е напълно неефективна и е развод хора за пари. Недоволни потребители твърдят, че MagnuFuel е безполезно нещо, тъй като магнитното поле не може да се съборят на молекулите на въглеводородно гориво.

Общественото мнение MagnuFuel

Някои коментари съдържат информация, че устройството спестява разхода на гориво с 10%. вътрешните части на двигателя се износват по-бавно.

Някои потребители тестват устройството на изкачванията, на пътя, в града, обаче проучвания не са показали спестявания. MagnuFuel – измама или не? Специалисти твърдят, че изобретението е предназначена за нищо неподозиращите шофьори, които искат да спестят пари. Именно тази категория граждани печалба от производителя на устройството. Както и да е, до сега не стихва дебат за това дали MagnuFuel развод. Отзивите на потребителите, се потапят в света на автомобилната дискусия, където можете да намерите зрънце истина.

Кратко заключение MagnuFuel

За да се даде обективна оценка на MagnuFuel на економайзер представихме мнения на специалисти и обикновени автомобилистите. Експерти казват, че декларираните възможностите на устройството напълно противоречи на законите на физиката. Ако шофьорът е под съмнение, може да си купите два неодимови магнити и ги фиксирайте с тиксо. В този случай, ако ефектът не е да чакаме дълго, можете спокойно да го купите. В противен случай е по-добре да не се рискува парите си. Не си струва да преследва всеки нов продукт, който се появява на пазара на автомобилната технология. Така че, MagnuFuel за пестене на гориво – измама? Много шофьори са предупредени от закупуване на устройството.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...