Luray Bustier - как да го използвам? къде да го купя, аптека, цена
Красота

Luray Bustier – как да го използвам? къде да го купя, аптека, цена

Luray Bustier. По какво се различава от останалите?

H2>

Винаги съм имал проблеми с крема е за уголемяване на пениса, изгаряния, гърди и други части на тялото. Впечатлението е, че тя е предназначена за дегенерати. На най-тъпите отчети са придружени от примитивен текст и обещания, че ще се насладите само бавноразвиващ

Но дали

това е крем за рак на гърдата не е така. Тя се откроява срещу генерал фон изобилието от модерни думички. Вземете, например, първия рекламен елемент, който ни представя продукта:

Колко неясни думи в такъв малък текст!

  • Lipolifting (или липофилинг) е трансплантацията на мастните клетки да се увеличи някои части на тялото.

Какво е Adipofill’InTM? Това е производителят? Но защо тогава горния десен се нарича Lucas Meyer е известен американски козметична марка?

Забележете, че на кутията на крема лого на това дружество липсва. Като взе под ръка в интернет, че е лесно да се провери, че Лукас Майер произвежда кремове за уголемяване на гърдите. Оказва се, че тяхното лого се използва незаконно, без заобикалки, “красота”.

Формула D56 EM> се споменава само на местата, които продават този крем. Но фактор HIF-1α EM> наистина е там . EM> е протеин, произведен в тялото по някакъв начин би трябвало да помогне за увеличаване на гърдите.

крем Luray Bustier и принцип на действие

Средствата за продавачите продължават да изкривява линията и тракащ от сложни научни термини. И това, честно казано, досадно. Очевидно е, че за увеличаване на бюста може да бъде казано с прости думи -. Това не е струнната теория не е ядрена физика

Но вместо маркетолозите Господа са щедро разпръснати из текстови неясни думи в рядък гост можеше да разбере какво става.

За да се докаже, че текстът е направен неразбираем не случайно, но съзнателно, доста лесно. Googling думата lobotimized. EM> Той се намира само на сайтовете, които продават този крем е измислен термин!

Още повече, че е лесно да забележите, че всички тези условия започват с думата “LiPo” EM> (Липо), който

в латински означава “мазнини” EM>. Но тези цифри не се използват единствено въвежда термина, но успяха да се предотврати грешка!

Други условия:

  • адипогенеза – синтеза на нови мастни клетки;
  • липогенезата – процесът на депозитите мастните клетки;
  • липолиза -. Разграждането на мазнините

По този начин, описанието на крема може да се намали до следното: той обещава да синтезират и се натрупват мастните клетки в областта на гръдния кош, блокиране допълнително разграждането на мазнините. Това мастна тъкан за увеличаване на гърдите различни размери.

В пластична хирургия това увеличение се нарича lipomodelling. Ето, ние обещаваме същия ефект, но без операция.

Какво е липофилинг и

къде е мястото на крема?

И така стигаме до основната точка – как реално са тези обещания? Може ли крем за напомпване на гърдите мастна тъкан?

Да започнем с факта, че липофилинг увеличава гърдите с един размер по-малък или, но не и три. И крем в този план не може да бъде толкова ефективен, колкото хирургия. Нейните продавачите предлагат да добавите мазнини изключително гърдата, оставяйки останалата част от фигурата в същото състояние.

Вероятно всеки има приятел, който се възстанови си гърди нарасна 3 размера? Така че тези обещания са преувеличени.

Второ и най-важното: мастна тъкан не е взета от въздуха. В случай на инжекции, това е трансплантиран от други места на натрупване. Но ако “мазни” места не е, тогава такава операция не се извършва по принцип. Но къде е мястото на мазнините, след прилагането на крема?

Да, са показани много неясен термини като фактор, EM> HIF EM> -1 EM> а EM> и т.н. но в процеса на създаване на

мастна тъкан е съвсем проста и лесно да се обясни без тези условия. консумират повече калории, отколкото изразходват, можете да получите на мастната тъкан

Без допълнителни калории на мазнини не се синтезира, че не е това, което се изисква за излитане увеличи диетата. Не много трие гърдите мазнини, това няма да стане “по-дебели.” – това е едно и също със сметана

Не казвам, че затлъстяването е свързано с хормонални промени и да навреди на здравето. Тялото няма да попречи на мазнините избирателно, само на гърдите. Дебел неизбежно ще падне под корема. И този вид затлъстяване, Централна затлъстяване, се смята за най-опасни.

С него се увеличава риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания и диабет. Също така дойде хормонални промени: тялото е възстановен за поддържане на енергийния баланс

.

Това означава, че ако обещанията на продавачите на крем, са верни, те ще навредят на никого. Но това не може да бъде част от притеснение, защото няма ефект след употребата на Luray Bustier няма да.

клинични проучвания. Развод или истината?

В допълнение, историята за този крем е противоречи на здравия разум, е още едно доказателство, че имаме пред нас един банален развод за пари. И това доказателство е

всъщност продажба на сайта:

Това е класация, която показва клиничните изпитания на крем кралицата. На пръв поглед тя е наред, с изключение на това, че продавачите не могат да пишат името без грешки. Но опитайте да се разбере смисъла на тази графика е, че тя показва?

Вторият ключов момент: единица обем на гърдата. “Простосмъртните” работа инча за измерване на пълна обиколка около гърдите. Но експерти използват mm3 – както в диаграмата. И така, според информация на интернет страницата, на размера на бюста на лица повишава до 3 000 мм 3.

Но това, което научаваме от медицинска статия, озаглавена “Teenage мамология”:

  • Като цяло в групата на жени в детеродна възраст, 25-45 годишна възраст, обемът на млечната жлеза е около 500 mm3.
  • Идеалният приемането на гръдния кош с обем от 250-300 mm3.
  • Обемът на 400-600 mm3 се счита за умерено хипертрофия,
  • 600-800 mm3 – тежка хипертрофия,
  • 800-1000 mm3 – значително хипертрофия и 1500 mm3 -. Gigantomastia

Това е, дори и в историята за клинични изпитвания кандидат-търговци цитират данни, които са физически невъзможно! 3000 мм 3, което е два пъти повече от gigantomastia! Те се обърнаха субектите в мутанти?!

Резюме Luray Bustier

Този крем обещава да разшири гърди, изпомпвана мазнини нея. Но къде ще мазнината, неговите продавачите не могат да обяснят. Вместо това, те се опитват да обърка купувача, така че той махна с ръка да се каже:. Всичко е толкова умна и научно, то дори не трябва да се опитаме да разберем

В действителност, подобен ефект се постига единствено чрез операция е да се направи липофилинг използване на крема е невъзможно.

Информация за клинични изпитвания означава най-накрая убеден, че цялата информация на страницата за продажба измислена.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...