Новини

Fish XXL – цена, къде да се купуват, как работи

Риболовът е болест (в най-добрия смисъл на думата). I “договорен” тих лов за доста време. Обичам да седя с въдица на брега на езерото, или да отидете с една нощувка някъде на голямата река. Specializers за наваксване хищни риби, има шаран, каракуда, толстолоб. Наскоро закачен на риба XXL. Това активатор е ухапване наистина работи. Разбира се, използването на такива примамки не отрича умение, но вероятността да хвана една наистина голяма риба се увеличава значително.

Поръчайте притурката на официалния сайт. Използването на интернет е много по-евтино, отколкото се опитва да си купи смесица от традиционни магазини или търговски обекти на пазара. И рисковете по-малко. Плащането се извършва след проверка, така че аз рискувам нищо. Трябва да изчакате малко, но това не е проблем – все още не е закупуване на наркотици)))

Принципът на действие на активатор ухапване

Искам да уточня, че Fish XXL – това не е обикновен стръв. Не се добавя към зърнени култури или готова смес. Това активатор ухапване работи на различен принцип. Това провокира рибата незабавно да атакуват стръвта. Естествено, трябва да се вземат под внимание на околните фактори. На високо налягане, времето се променя шаран, каракуда стане апатичен и просто не отиват на места, sukarma риба, така че ефектът може да бъде по-лошо от другите дни. Но резултатите са винаги. А това е важно.

аз се промъкна в интернет и попаднах на мнения за риба XXL професионалисти. Оказва се, хора, които са специализирани в спортен риболов отдавна използват такива добавки. Това е, което четох в един от форумите:

Ако препоръчани от специалисти, тогава ще трябва да слушат, особено защото Примамка е сравнително евтин. Цената ви позволява да експериментирате.

Преглед на любителите на “тих лов”

За мен е важно, и общото мнение за риба XXL. Преглед на моя колега предене макара и телескопичната въдица е бил в по-голямата част положителен. Разбира се, отговаря на гневни коментари, които всяка хапка активатор – развод. Аз не бих бил толкова категоричен. Прочетете, за големи ферми добавите феромони във водата, за да ловят риба по хранене и бързо печели тегло. Така че, защо не трябва да работят в условия на “див” вода?

За да се купуват такива стоки на пазара Аз със сигурност не бих го препоръчвам. Може бутам нищо. Аз съм на официалния сайт погледна сертификатите за съответствие и са проучили сертификат за автентичност. Закупуването на друго място няма гаранция, че наистина се използва ухапване на активатор, а не обичайната вкус.

С присъединяването към становището. При равни други условия, риба XXL наистина подобрява улова. Аз с празен SADC никога не са посещавали.

Как да използвате Fish XXL

поговорим малко за неговия опит за залавяне на толстолоб. За тези, които никога не са се “лов” за този вид риба ще изясни доста сложен процес. Zope не иска да отговори на конвенционален стръв, така че трябва да излезе с различни творчески решения под формата на запрашаване мляко на прах или използването на сложни гейзери.

Ето някои удобен Fish XXL. Carp риболов с помощта на голяма плувка и коритото на овесена каша, която не пада под 20-30 см от повърхността. Забелязах, че ако стръвта е предварително намокрена с активатор, ухапването се случва много по-често. Инструментът се предлага в идеята за спрей, така че се налага в много удобно. Преди да заявите няколко пъти “Кьолн” на зърното и отиде)))

Имам един приятел, фен на предене и улов на хищник. Това е различен принцип. Използвани изкуствена (фабрика, меки примамки и воблери).

приятел казва, че се отнася и спрея преди да започнете риболов. Казва го привлича рибата до желаната точка. Наскоро изпрати снимка на запис рибата се щуката 7 паунда.

Защо избрах този привличащо Fish XXL

опитвали няколко различни активатори за ухапване. Изберете Fish XXL за изпълнението си. Уловът се увеличи значително. Разбира се, хапе като “черни камъни” не винаги е така, но на празен дом не мога да дойда.

Основните предимства на спрея:

  • почти гарантирана улова;
  • лекота на използване;
  • голямо количество (за мен една бутилка е достатъчно за 5-7 пътувания);
  • ниска цена.

Аз също говорим за добрата организация на работа на официалния сайт. Притеснявах се, че ще се провалиш дизайна на приложението. Оказа се, че от мен много и не се изисква. Ляв телефонния си номер и спокойно чакаше обаждане от магазина за консултант онлайн.

Човекът ясно обяснени всички нюанси и записал адреса на кратко поща. Платен Fish XXL след получаването им. Отворен на пакета, за да видите това, което всички цяло, и едва след това даде парите. Разводът е възможно !!!

Опитайте ухапването активатор, и мисля, че няма да съжалявате! Риболовът е творчески процес, който изисква иновативни решения и риба XXL, точно това, което трябва!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...