Новини

Electricity saving box – цена, къде да се купуват, мнения

Електричество Saving Box – малко устройство, способно да (според продавачи и реклама) за намаляване на сметките за енергия от 5 до 60%. Обяснението на принципа на действията му за купувач, са далеч от електрически поглед доста убедително. Но нашият човек не е толкова наивен, както преди 20 години. И той се чуди: кутия пестене на електроенергия е за развод или истината

.

В рекламни материали и инструкции за електроенергия за пестене Box описва механизма на устройството и методите за неговото използване. Дори и там можете да намерите на масата на ефективност, което показва в кои случаи това е най-ефективният и когато то не може да се използва. Силен аргумент за продавачите е, че на електроенергия за пестене Box сертификата за Европа, Казахстан, Украйна и Турция. Какво би могло да бъде развод, ако сертификатите?

Забележете, че Електричество Saving Box е само една от марките на “икономически електричество”, предлагани на пазара. За една и съща категория EkoEnerji (Турция), SmartBoy, Ток Energy Electric Power Saver “, Econometr”. Като правило, страната на произход е Китай. Обединява тези устройства твърдяха, принципа на действие и ефективност. Същото важи и за тях и за превключване схема:. Успоредно на товара, след водомера, но възможно най-близо до него

EkoEnerji, 25 W

Внимателен човек ще забележите Електроенергийния Saving Box и неговите аналози са по един общ елемент: производителят твърди, че икономията на енергия може да се види само в обекти с големи индуктивни товари. И това твърдение е истината.

Първите индикации, че ефективността на електроенергия за пестене Box е далеч от истината

икономии на електроенергия в продължение на много години е световната тенденция. Международните корпорации се опитват да направят, консумиращи енергия устройства толкова евтини, колкото е възможно. По този въпрос има специализирани лаборатории. И всяко решение в областта на пестенето на енергия се разпространява бързо сред производителите и то се появява в марките на продуктите. От тук възниква един разумен въпрос: защо не виждаме аналози Ток Saving Box от Philips, Samsung или LG

?

“Икономичен” продава чрез ексклузивни дистрибутори. В същото време, най-известните производители на електротехника предпочитат да работят чрез регионални офиси. Така че те имат пряк достъп до продавачи и големи потребители, може да им осигури информационни, научни, инженерна и техническа поддръжка. Защо производител на електроенергия за пестене Box не използва тази ефективна схема?

ток пестене на Box

Третата точка е да се оцени ефективността на електроенергия за пестене Box обикновено се прави въз основа на промяна на тока в електрическата верига (без устройство с него). Всеки специалист ще ви каже, че намаляването на общия ток в мрежата все още не показва ясно за намаляване на потреблението на енергия. Защо не работи директно измерване на консумираната електроенергия или активната мощност? Да не се използва такъв сложен метод оценява икономии на енергия при използване на електроенергия за пестене Кутия за развод потенциални купувачи.

Ако обясненията на принципа “икономически” отиват по-далеч “ноу-хау” и “неизвестен ефект”, ние говорим за превръщането на реактивна енергия (това не се отразява на динамиката на тезгяха), за да е активен. Активна енергия, за разлика от реактивна, може да се използва, за превръщане в други форми на енергия, която лежи в основата на работата на всеки потребител уред. Но всеки физик ще ви кажа, че реактивна енергия могат да бъдат изразходвани само за създаване на електромагнитни полета в индуктивни мощности (например, в намотките на двигателя). В други видове енергия, за да се превърне тя не е невъзможно. Има и други обяснения-фантастика, която лесно поглъщане от купувачите, които желаят да намалят сметката за електричество.

Доказателство за развод, Ток пестене на Box

Електрическа схема на устройството е най-доброто доказателство за рекламата истина-в-“икономически”. За повечето от тях схемата не можах да намеря. Приятен изключение е Електричество Saving Box. Ако желаете да Интернет можете да намерите своята концепция:

И какво виждаме? Това е най-честата филтър-устройството на двете кондензатори с начално токоизправител. В брошурите Аз открих, че в устройството има и източник на по-високи хармоници, но в тази схема не го разпознава. Изглежда, че целият проект е предназначен за захранване на два светодиода, които Shine върху тялото на инструмента. – нещо като мини-светлини

Единственото условно полезно нещо в това е кондензатор, които са в паралел с мрежата. С правилен подбор на характеристиките на този кондензатор ще причинят на двигателите (пералня, хладилник, вентилатор и т.н.), да се консумират най-реактивната енергия за създаване на магнитно поле по-ефективно. Това ще облекчи местната мрежа.

НО: измерването на потреблението на електроенергия не реагира на реактивна мощност. Те са “готино”, пропорционално на консумацията на само активна мощност, която е Електричество Saving Box по никакъв начин не може да повлияе.

Теория, теория, но не ми експеримент доказателства не всички изглеждат разумни. За експеримента, не се нуждаете от адронен ускорител, електронен микроскоп или нещо друго сложно. Аз съм свързан различни устройства към мрежата и се измерва потреблението на енергия с помощта на електромера с и без паралелна работа “elektrisiti seyving кутия”. След това намери разликата между консумацията на енергия с и без “икономики”. Напрежението на входа бе 230 волта.

  • лампи лампа 60 W – разлика + 8.2% от началото на годината
  • електрическия нагревател 1000 W – разликата +0,3%
  • на флуоресцентна лампа 11 W – разлика 18,3%
  • електропоратора 1100 вата – разлика от -3,3%

По този начин, в повечето случаи, консумацията на енергия при включване на електроенергия за пестене Box увеличава. Но в един случай, когато използвате устройството с мощен мотор, виждал малки спестявания. Най-вероятното обяснение за естеството на тази икономика, който цитирах по-горе – по-ефективен двигател консумира реактивна енергия, но разходомера не се счита

.

Ако искате, можете да опитате да се потвърди това заключение самостоятелно. Но никога не съм отишъл на експеримент мащабна поради необходимостта от по-голямо количество от измервания и достатъчно мощна продължителен стрес в моята домашна мрежа. Аз вече знам, че ако една съществена разлика и ще се появи, че няма да използва електричество за пестене Box. Съвременните метра на електроенергия, която отговаря на ГОСТ Р 52322 2005, не трябва да се влияят от такива “Електроразпределение спестяване кутия”.

Дистрибутори на много от моделите на “икономически власт” настояват, че увеличение на енергийната ефективност на устройствата, дължащи се на генериране на по-високи хармоници. Като физика ни казва, хармоници не само намаляване на ефективността на двигателя и много други уреди, но и значително увеличаване на загубите на електроенергия в магнитни ядра. Това ще бъде особено забележимо по примера на флуоресцентни лампи.

Теоретично, тези устройства могат да бъдат дори да предизвика бързото провала на енергоспестяващи лампи. Произтичащи от поколение на високо технологични хармоници на местните резонанси са опасни за източници на газоразрядни светлинни, но може да доведе до счупване и други уреди. Особено висок риск последните са “secretariatului” и ниско натоварване на мрежата.

По този начин, при определени обстоятелства за компенсиране капацитет “elektroperedacha” наистина може да намали консумацията на енергия. Но, първо, ефектът на спестяване е широко разпространено, но от друга страна, схемата на свързване е, че печели доставчика на електрическа енергия, но не и за потребителя. И последният е най-болезнена. Реални ползи от електроенергия за пестене Box получават само на продавачите. Те купуват този “иновативен” устройство в Китай за $ 4 на парче, и се продават на нещастните граждани десет пъти по-скъпо.

Има ли алтернатива на електроенергия за пестене Box?

е, и това е добре известно за вас. Придържайте се към правилата на икономия на електрическа енергия:

  1. Извадете неизползваните уреди. Винаги помнете, лозунга “Оставянето изключите светлината!” Long не държи уреди в режим на готовност. Ако не, ще трябва в следващия половин час, ги изключете от мрежата. Принтер, микровълнова печка, компютър и т.н., в режим на готовност и консумира ток, макар и в много малък брой.
  2. При закупуване на нови електроуреди обърнат внимание на енергийната им ефективност. Той е обозначен с букви от английската азбука. Какво е това писмо по-близо до началото на азбуката или повече там са буквите “А” и професионалистите след тях, толкова по-добре.
  3. Ако използвате електрическа енергия за отопление (или охлаждане) домовете си, да се грижи за звукоизолация на врати и прозорци. Имайте предвид, възможни източници на загуба на топлина от апартамента или дома си.
  4. OL>

    намаляване на разходите на енергия в ръцете си, и не се заблуждавайте от развод продавачи на електроенергия за пестене на кутията.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...