Новини

Dynamite – ухапване на активатор, становища, цена, от къде да си купят, оригинален, или то си струва?

динамит мощен активатор на ухапване, така че вземете риболов динамит и да не се страхуват от глоби и rybinspektora. В края на краищата, това е италиански продукт, произведен на базата на феромони, по право заема едно от водещите места сред атрактант.

Риболов с DYNAMITE активатор ухапване EFFECT допринася за възбудата и насладата от ентусиасти на процеса.

Историята на създаване на Dynamite

В основата на отличната работа са биологично активни вещества – феромони, които се разпределят на всеки жив организъм. Въпреки, че това се отразява на всички видове морски и речни обитатели. Увеличава метаболизма, рибата се чувства силен глад, събиране на ята, отидете на кука или примамка.
Това вещество се синтезира от италианските учени през 2011 г. ръководи разработката на д-р Анди Мур. Химично съединение състав и свойства, в съответствие с природен двойник.

След това с използването на синтезирани вещество е започнало производството на Примамка под името Dynamite. Въз основа на синтезирани феромони, концентрира етерично масло. Всяка торбичка съдържа метализиран 5 мл, всяка опаковка съдържа 5 пакети.

Нашите хора изчерпани от фалшификати се грижат за проблема. Такова силно влияние върху риба Dynamite – измама или не? Рибарите, които са използвали този активатор, ще отговори еднозначно. Зашеметяващи творби се основава на действието на феромоните, които принуждават рибите се хранят активно и да се събират в големи училища.

Съставът на атрактант Dynamite

Съставът на активатор е балансиран и включва следните вещества:

  • свързващо вещество е използването на рибно брашно;
  • даде мирис и вкус, всички видове сладкарски добавки;
  • различни етерични масла примамват плячката;
  • и разбира феромоните действат на рибата като валериана на котки.

Балансът на всеки компонент и действие на течност – в този случай за успеха на всеки риболовен освобождаване. Тези свойства позволяват да привлече риба от далечни места. Отивате от всички сайтове на действие на веществото, тя се втурва на въдицата. Не забравяйте да направите примамката с примамване успешен ли риболов сигурно.

Как да използвате активатор ухапване Dynamite

EFFECT DYNAMITE риболов, да се използва винаги и навсякъде. Но има някои тънкости, които трябва да знаете.

Пази на фалшификати, помни, това атрактант се произвежда само в течна форма в 5 опаковки в метализирана опаковки. За включване в крайния смес наблюдава част. Едно саше се разрежда в крайния стръв, тегло 2 кг, максимално 2,5 кг. на Bait можете да използвате вашите собствени, купен от магазина препарати.

Сега ще риболов, вземете суха смес с активатор. На езерото и го разредете с речна вода и примами място.

В студения сезон, можете да кандидатствате за Примамка чисто да се овлажнява стръвта или примамката. За тази цел се разрежда сашето в 200 мл вода от резервоара. По това време, риба обича животните примамка и стръв, така че използването на този метод, резервоар, за да бъде пълна с риба. Основното нещо -. Не флип стъклото и се изсипва сместа, в този случай, те няма да хапят

Кога, къде и кой да ловят риба с динамит

догонващ, с помощта на това вещество може да бъде почти всеки риба на всеки водоем. То може да бъде море, река, езеро – навсякъде ще бъде успех и пожелах трофеи. Не зависят от хищници или мирни риби винаги ще намерят своя кука или чай.

Важно е да се направи преглед на примамване ще река със силно течение. В този случай един пакет не е достатъчно. За да запазите в този случай, по-добре е да се направи примамка с помощта на фини чанти, този метод ще ви позволи бързо почистване на стръвта. Можете да използвате метода на овлажняване на стръв или примамки.

В застояла вода или езера с бавна консумация на ток е малък. Имайте в предвид, за правилното въвеждане на допълнителни храни. Но във всеки случай, едно саше е достатъчно за 5 -. 7 успешен риболов, така или иначе

В заключение основните точки

Отивате риболов, не забравяйте да вземете една торба с динамит.

Осъществяване на примамката, запази пропорциите на всяко вещество. Не забравяйте – вземане на недостатъчно количество, няма да привлече рибата за себе си, и вземане на прекомерно количество. – бъдете активни риби, но не се обръща внимание на вашата кука

Пази на фалшификати, помни, на атрактант се произвежда само в течна форма, пакет от 5 торби. Купете качествен продукт от надеждни продавачи, успешен риболов ще ви бъде предоставена.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...