Красота

Bustelle – мнения и цени, коментари, как действа тя?

Масовата култура не е особено притеснява да мисли за женската красота. Това е проста: големи гърди – това, което е де-важното нещо в една жена. Ние няма да навлизаме в дискусия за разнообразието на женската красота и примитивност на този подход. В крайна сметка, е чисто личен въпрос. И ако тя реши да увеличи гърдите си е нейно право. Но възможно ли е да се постигне подобна цел, без операция, като се използва крем Апсис?

Зашеметяващи рекламни лозунги Bustelle

Това е просто страхотно начало: “Препоръчителна NTN, СТС и първия канал” EM>

веднага ясно нивото на целевата аудитория, която е предназначена е това. “TV е силно препоръчително!” EM> – този аргумент няма да спори. Това не е някои научни изследвания и клинични находки, както и телевизор!

Разбира се, това твърдение необосновано. Така че ситуацията е двойна: от една страна, разбирам, че тези препоръки не съществуват, и, от друга страна, това е глупаво да го докаже. Защото дори и тези канали всъщност EM> препоръчаха крем, тя не свидетелствам в негова полза.

В останалата част от тезата, не по-малко възхитителен: инструмента “Извършване на гърдата е въпрос на гордост!” EM> – добре. Как може да се гордее с някой друг постижение?

Ако гърдата е добре в началото, това е, защото на генетиката. Ако гърдите стават да изглежда невероятно, след като крем, то е защото на производителите. Но собственикът на бюста да се гордеем с? Като цяло, постигането е спорно.

Bustelle подновява клетки

След това следва опит да добавите малко “наука”. Сред другите обещания, ние научаваме, че Bustelle “задейства актуализацията на клетките на гърдата” EM>.

Важно съобщение за маркетинг Bustelle: процесът на обновяване на клетките в тялото ни се движат без тях. Така кожни клетки са напълно обновени през около 2-3 седмици. И крема върху тези процеси няма ефект.

Всички по-горе създава впечатлението, че продавачите на крем Апсис сигурен коефициента на интелигентност на своите клиенти е малко по-малки от Врабеца. И те безпрекословно вярвам телевизора и в състояние да разгледа големи гърди като личното му постижение.

Както се увеличава гърдата?

Настоящото описание разкрива принципа на действие на крем за уголемяване на гърдите. Оказва се, че тайната е в фитоестроген -. “ефективно аналог на женски хормони” EM>

На пръв поглед всичко е наред. Естрогенът всъщност насърчава развитието на млечните жлези – поемане е естествен аналог от растителен произход и всичко, увийте! Но това е само на пръв поглед.

В действителност, никой не се увеличава гърдите, просто изпомпване на организма с естроген. Това ще доведе до хормонални нарушения и ужасно странични ефекти -. Например, ще увеличи риска от злокачествени тумори

Производители кремове за искане на гърдата, че са открили най-доброто решение. Това е фитоестроген – това е като естроген, естествен и безопасен. Фитоестроген се намира в ябълки и пшеница, морков и соя в бира и в повечето от тези кремове за уголемяване на гърдите.

Защо фитоестроген увеличава гърдата

Първо . Както триене на фитоестроген върху кожата може да накара организма да увеличи растежа на млечните жлези? Дори и фитоестрогени може да се увеличи на гърдата (въпреки че не е), кремът ще трябва да се яде на закуска, не ги настържете си бюст.

Второ . Цитат Wikipedia:

 • “В момента, е показано, че тези страхове, които са свързани с хипотезата, че фитоестрогени могат да притежават някои свойства на тези естрогени или да са модулатори на естрогенни рецептори в човешкото тяло, са без Фондация”.
 • Подобен извод е направен въз основа на клиничните изследвания, Stroma и Busino, която се проведе в 200Bustelle и Bustelle999.

  Moral: на фитоестроген не е същото като естроген. Той не влияе на развитието на млечните жлези. И ако изведнъж започна да се влияе, би било доказателство за промени в хормоналните нива в организма. И това ще обещае многобройни здравословни проблеми.

  Real ревюта за крем Bustelle

  Оказва се, от гледна точка на науката крем с фитоестроген гърдата няма да се увеличи на. Теорията се потвърждава и от практиката. Прегледите на реални хора на Usovice

  Основната предпоставка на обратна връзка е проста: кремът е безполезна – това е често срещана измама. 3 отличия, вероятно оставени от фондове на продавачите, цялостната картина не е засегната. Средна оценка на Bustelle.94 резултат говори за себе си.

  Сред предимствата понякога споменати овлажняващ ефект. Но това със сигурност не е в резултат на което аз очаквам, при закупуване на крем за уголемяване на гърдите.

  Резюме Bustelle

  Крем за увеличаване на гърдите Апсис – безполезен инструмент. Много реклами дисертации смешни: фитоестроген увеличава гърдите. Той не може да повлияе на тялото по принцип, ако го прилага върху кожата и не се консумира през устата.

  доволен от сайта “Ottovich”, където можете да видите резултатите на реални потребители. Те потвърждават, че Апсис -. Редовен овлажнител, който се продава под прикритието на средства за увеличаване на бюста

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...