Avormin  - струва си да се купуват? Колко струва?
Новини

Avormin – струва си да се купуват? Колко струва?

И пак, ние в онлайн лек за паразити в организма, този път на инструмента е called Avormin , и това е, разбира се, може да се защити от всички видове хелминти във всички етапи на тяхното израстване. Всичко, както винаги. Хората продължават да бъдат убедени, че всички те са заразени с червеи и средства за растителна основа може да помогне. Това не е така: хелминтоза е заболяване, не често, за да го идентифицират само с помощта на тестове, хранителни добавки и билки не са в състояние да се справят ефективно с нея, особено за да унищожи всички

известни видове паразити

P>.

В случая of Avormin дори не е добавка (не добавка) и храни концентрат. Това определение (документи) са повечето от тези продукти. Те са създадени, за да печелят пари онлайн търговци, използващи целевите страници (целеви страници) и не са свързани с по-сериозна медицина. Consider Avormin повече.

Документи Истина или не

Подобно на много други “Интернет медицина” Avormin е продукт на компанията на Casera Мед. Има и декларация по образец от митническия съюз (за продажба в цялата ОНД), от който можете да научите следното:

 • Име: ” Avormin ” хранителни продукти. Концентрат храна на основата на растителни суровини. Опаковани в потребителска опаковка.
 • Производител:. LLC “Casera Мед”, Алтайски край, Biysk град
 • Отговаря на изискванията на:. Технически правила на митническия съюз “Безопасност на хранителни продукти”
 • декларацията е приета въз основа на: протокол от изпитване, издаден от лаборатория за изпитване центъра на клона на FGUZ “Център по хигиена и епидемиология в региона Алтай”

на.

Така че, ние научихме that Avormin (или Unitex) е храна концентрат, който тества за безопасност на здравето. Останалата част от рекламна дейност развод за невероятна ефективност, клинични проучвания – не писмени доказателства. Истинските лекари паразитология, които рекламират стоката никога щяха да назначава и като цяло да се направи оценка на веществата немедицински продукти и цел само по интернет.

Цена, аптека прегледи и Avormin

Много хора се опитват да

find Avormin в аптеките, това е напълно безсмислено упражнение. Лекарства от тези интернет аптеки не попадат всякога. Първо, защото както е станало ясно – това не е добавки, но от друга страна, тъй като те са създадени за печалба, а не за лечение. Например, в момента цената на много от тези стоки, които не са вечни … и 147. Но как да пишат нашите посетители, за да Ви информираме, че това е цената на една (!) Хапчета. Така че каквото промоционална цена не е била предмет на страницата за продажба, все пак ще се опита да “смъквам” поне няколко хиляди, в противен случай този “бизнес” не работи.

В тази форма на търговия, когато продавачът не носи отговорност за стоките,

за real Avormin от Casera Медът може да се счита за успех. Може да изпраща нищо, фалшив, друг продукт всяко странно същество. И съвети открият, че не може, защото след сделката продавачът обикновено изчезват. И без значение какво е “официални” сайтове са сте поръчали някой от официалните интернет страници не съществуват.

Както винаги, аз съветват никога да разпореди медицински “odnostranichnikov”.

Частен купувач с информация about Avormin обикновено вижда само стотици обичай промоционални прегледи на десетки продажба страници. За съжаление, това е стандартна ситуация, така че продажбите се извършват онлайн. Като обективна информация, мога да препоръчам само материалите на Lekarna.ru.

Мнението на доктора Avormin

Avormin няма да помогне да се отървете от червеи в продължение на няколко причини:

A лошо състав. Няма никакви компоненти, за да се гарантира унищожаването на червеи.

ReklaMarket не

Ниската доза. Продуктът съдържа твърде много компоненти, теглото на една капсула и

ефервесцентна таблетка от 500 мг, която включва не само основния но също допълнителен материал. И дори ако приемем, че спомагателните компоненти в никакво или те не са включени в посочената 500 мг, все още всяко вещество има средно само 40 мг. Това е много малко за почти всеки растителен екстракт.

нереалността на обещания ефект. Една мярка не може да унищожи всички известни видове червеи. But Avormin , ако смятате, че рекламата, дори и очиства организма, лекува и възстановява всички органи, нормализира хормоналния баланс и т.н. Това не е вярно. Лечение на всички болести – стара мечта на човечеството. Но това все още не е измислена.

На официалния сайт на Unitex описва свойствата на всички съставки, съдържащи се в капсулата, и таблетката. От тези описания можем да направим следните изводи:

 • В капсулата има вещества с противоглистно ефект, докато функцията на ефервесцентни таблетки – само опората (за укрепване на имунитета, зарастване на увредени тъкани и др.)
 • .

 • В състава на capsule Avormin 12 активни вещества, само 3 имат анти-паразитни активност. Следователно, ефективността на тези три вещества зависи дали работи средства.

антипаразитни ефект, ако се вярва на производителите Unitex разполага с: карамфил,

лапачо, трепетлика кора. Но е трудно да се повярва, защото подчертани ефекти са просто измислени. Аспен кора е лекарство с диуретично и противовъзпалително действие срещу червеи не се използва. Lapacho е мексикански народен лек за рак на съмнителен ефективност.

И само карамфил в големи дози, има мек противоглистно действие. Но защо го купи за няколко хиляди рубли за един курс? Наистина, в аптеката на карамфил могат да бъдат закупени за $ 100. Но ако като хапчета билков, можете да си купите екстракт от карамфил. Дозировка десет пъти по-високи от contains Avormin . И въпреки че това все още е достатъчно не за унищожаване на реални червеи, съумял да експулсира паразити от главата си с помощта на евтини таблети с екстракт от карамфил, вие със сигурност ще успее.

Avormin – обща измама на паразити

Пред нас е класически евтин сайт-целева страница. Всички атрибути на измама от друг “продавачи на въздух” е също на разположение – вълшебната цена от …, на гишето до края на “акции”, “специална отстъпка” от колкото е 50%, “ограничена наличност” (в този момент той става смешно). Е, не и без останалата част … Вербална диария за вълшебната страна, за уникалните лечебни свойства и всякакви потвърждава безопасността на документа! Вие няма да намерите, не се опитвай. Въпреки това, по някаква причина ние не сме изненадани изобщо. Има, обаче, в края на сайта снимка на някои “Сертификат”. Но, първо, те не се увеличи и прочетете това, което е написано там е физически невъзможно. Възможно е да има доклади от Колчак фронтове, нецензурни хумористични стихове или заключение за лунни кратери … На второ място, че документите са точно копие на една и съща “документи” друга измама, наречена “Helmetag.

Близнаци … както и вече познатото лице на “експерт” – никой “Тимур Лебедев, докторе-токсиколог, най-високата категория, д-р Трудов стаж:. 18 години”, която всички да “разпореди”, за да им patients Avormin … Но просто “предписано” а “HELMEPA” … Ами не е определена “доктор” … позиция Вход! Снимката, между другото, в съответствие с нашите чуждестранни потребители, всъщност принадлежи на недвижими лекар. Въпреки, че името му е различна, тя работи в една от страните от ОНД и, като цяло, се занимава с зъбите!

Е, доста забавлява сравнително нов “трик” phonies наречени “Пазете се от имитации”. Има, да ninickolay “код за регистрация”! Ние предлагаме да се провери authenticity Avormin (макар че, честно казано, аз никога няма да разбереш, кой нормален човек би фалшив този боклук ?!). Приемам предложението и да се въведе произволен набор от числа, която се нарича “от булдозера”. Резултатът – имаме уникален, автентичен продукт! Можеш ли да си представиш? Ние дори не са поръчвали …

Ние вярваме, че не е излишно да ви напомня, че ако, когато получите този боклук под name Avormin ще получите тежко отравяне е претенция ще бъде там никой! Физически близо (деактивиране и изтриване такъв сайт от сървъра на който и да е хостинг) е въпрос на минути! Намерете “съвети”, че никога няма да успее!

Припомняме ви, скъпи читатели!

 • всички средства трябва да приемат само след вътрешна консултация с лекар!
 • нищо на лекарствени и pseudoscarlatina средства, продавани по интернет, без документация не правя поръчка! Той винаги е измама!
 • първо, отидете в най-близката аптека и да разберете цените на противоглистни и антипаразитни добавки от широк спектър. Ще се изненадате, но лесно можете да ги намерите в голямо на цена от 5 до 10 (!) Пъти по-евтини от тези, които сляпо type Avormin за … (+ доставка)!

Присъдата Avormin

Така че, Avormin – надеждно средство за паразити. Екстракт от амарант семена отстранява червеите, се отървава от гниене в червата (това е любителски думи, това, което гние?), Мечка жлъчен възстановява защитата на вътрешните органи (друг глупости, какво закрила nafig?), Тръстика корен убива болестотворните вируси, гъбички и бактерии. Това е просто арогантност, тъй като гъби, бактерии и вируси никога не са паразити, освен това, да се справят с тях, предвидени, съответно, антивирусни, противогъбични и антибактериални (антибиотици) добавки. Не се опитвайте за лечение на тези заболявания fake Avormin !

И те казват, че корените на ревен чуплива и Carlina нежно съборят яйца на паразити и внимателно ги донесе. Защо те съборят, според, те хвърлиха с размерите на пиле? И смях, и грях.

В цената – само 149 рубли, разбира се, за запасите, докато обичайната цена е 3450 рубли. Но това, разбира се, трик. Всъщност 149 рубли е на цената на една таблетка, така че за закупуване на този фалшив продукт все още ще трябва да плати няколко хиляди.

Avormin на паразити – пълна каша. Тази добавка дори не съществува в природата, мошеници се опитват да ни продаде някои домашно средство, видно от това, което прави. Това лекарство е без мнение положителни (реален), всички са недоволни, тъй като тя не прави нищо. И тя все още може да бъде опасно за вашето здраве, инвазивно заболяване трябва да се лекува от специалисти.

Отрицателни отзиви на клиенти Avormin

Crazy е добавка чудо. Само луд. Не нормален преглед, само на Llano похвали с позоваване на уеб сайта на производителя. Всичко това подсказва, злонамерени продавачи. В допълнение, с цел измама схема на продажба на стоки от типа “Хайде, купуват бързо, цената е само на 147 рубли, мазилката е отстранена, клиентските листата! 15 минути преди края, до края на действието!” После се оказва, че това не е цената за стоката и цената за нещо друго …

**********

Не вярвам на мошеници! Ако те ви мамят в малък, можете измамен и голям! Не уважаван компания няма да падне на такова хващане за подгъва. Виждали ли сте, че сте vtyuhivali Mercedes за 147 рубли?

**********

Виждате ли, като много други, падна на информацията за убеждаване паразити не са в състояние да се провери всичко, най-малко на обратната информация, получена през 5500 “пакет” не дори и с пълен курс на капсули, и 20 дни, вместо на 30. И убит е лъжа за 147 рубли !!!!! Т.е. добавката в продължение на 20 дни, вече е на 250 рубли за 1 капсула в … подмамени от цената и ужаса на паразити, и разчитат на известни наши лекари с името !! Ужасът!

**********

След като прочетох положителни отзиви, подредени, изпратен бързо. И все пак – преди да си променя мнението! Изрежете, както е писано. Не-ти-ти !!! Не води с изключение на парите, похарчени. Исках да оставите коментар за официалния сайт, нищо подобно. Това не е предвидено. Направете си собствени заключения.

**********

Купих 2 опаковки. Пиха. Без резултат. Нищо не излезе по-добре, филц. Deception. И дори съдържанието на една опаковка е различен от втория. И официалния сайт и линкове към властите. Сигурен съм, че всички положителни отзиви са фалшиви. Не си падат по трикове на мошеници.

**********

Хората! Ако смятате, че сте ограничени във времето, т.е. не се даде време за размисъл, за да мисля за него, това определено е измама. Той е не само практикува, но във външните салони, които предлагат да го купи и сега техния продукт на специална цена. Между другото на сайта също забелязах запис показва, че има само 5 опаковки от Unitax, затворени раздела случайно отидох на връзката отново се оказва, че има 17-пакети, и всяка минута намалява количеството на опаковките. Това се прави нарочно, така че не е нужно време, за да мисля! Бъдете внимателни.

**********

Avormin – просто развод. Поръчано почти 5 така е казал, да се пие на един месец. Пих, но не достатъчно, че да не извади. На първо място, като усети, че нещо, но не, все още глупости. По-добре в аптека химия всеки да закупи или баба средства пелин-вратига-карамфил, й помогна преди година и половина. Този боклук има най-много на себе си, както е било.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...