Потенциалност

Acai Berry – цена, къде да се купуват, как работи, къде да го купя

Какво е Acai Бери?

Акай е гроздова като плод, който е известен също като супер поради различните си ползи за здравето, тя се използва за лечение на различни медицински усложнения като загуба на тегло, артрит, еректилна дисфункция, рак, висок холестерол, детоксикация като както и подобряване на общото здравословно състояние. Това е един добър източник на фибри, здравословни мазнини и антиоксиданти. Те се продават под формата на замразен пулп, сок, капсула и прах и се рекламира като най-ефективния добавка диета.

Къде ли Acai Berry идват?

Acai Бери расте на АСАИ дърво; това е древен плод, който се намира в Централна Америка и Южна Америка. Тя може да бъде намерена и в страни като Бразилия и Белиз. Той има едно семе и има характерен пурпурен черен цвят. Плодът изисква влажна среда, като блата, за да процъфтяват. В продължение на хиляди години, тропическите гори на Амазонка е growingAcai Бери.

Какви са възможните ползи за здравето?

Според изследване, Acai зрънце е богат на антоцианини, които са под формата на растителен антиоксидант, който има способността да намаляват нивата на холестерола в кръвта. Тъй като това е супер тя може да помогне да загубят и поддържане на теглото. Съвременните козметични продукти използват Бери масло, тъй като съдържа антиоксиданти, които могат да дадат здравословен блясък на кожата. Това е оптимална за поддържане на храносмилателната система чист; това зрънце разполага с мощни капацитет на детоксикация и е традиционен източник на диетични фибри. Acai е също високо елагова киселина и витамин С, които потискат растежа на рак. Едно изследване показва, че полифенолни съединения, извлечени от Acai унищожени рак на клетъчната пролиферация с 56 86%.

Какви са Отрицателни и странични ефекти на Acai Бери?

Трябва да избягвате този плод, ако сте чувствителни към Acai или имат прашец allergies.Acai Бери може да предизвика някои нежелани реакции като диария, болно чувство, главоболие болка в стомаха, както и алергични реакции.

Излишъкът от нищо причинява странични ефекти; трябва да вземете Акай в умерени количества, за да се избегнат тези странични ефекти.

препоръчваните дози и времето за Acai Berry

Няколко дозирани форми са на разположение като прахове, сокове, капсули, кремове, лосиони, течности. препоръки Капсула дозиране обикновено са 1000 мг веднъж или два пъти всеки ден с храна.

Acai сок може да се приема два пъти дневно, когато се събудите и веднъж преди лягане, на около 2 унции на ден.

Acai Berry добавки

Има много продукти на пазара, които съдържат твърди Акай че ви дава капсула с 1500 мг чист замразено сушен Acai прах.

Acai Berry Взаимодействия

Вземете Акай добавка след консултация с вашия лекар. То може да взаимодейства с болкоуспокояващи лекарства, включващи НСПВС (нестероидни противовъзпалителни лекарства), като Aleve или ибупрофен.

Заключение AcaiBerry

Acai плодове осигуряват антиоксиданти и други важни хранителни вещества, които са от решаващо значение за вашето здраве. Acai може да се консумира сурово, в напитки като сок, във вид на таблетки, енергийни напитки и шейкове. Консултирайте се с вашия доставчик на здравни грижи преди да вземе Бери добавка, ако вече приемате някои други лекарства.

Подобни публикации

  • Ако те попитах кой беше любимият ви зеленчук, почти със сигурност няма да отговори с “червено цвекло.” Дори аз попитах … Прочети повече
  • Ако ви се налага да ми зададете въпроса: “Как Epimedium екстракт от помощните мъже с еректилна дисфункция?” Аз ще отговори … прочети повече
  • хлорогенна киселина (CGA) Популярност и UsesThere няколко парчета от маркетинг, които твърдят, “зелен екстракт от кафе”, … Прочети повече

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...